De Top 5 Voordelen van Sculptra

Sculptra is al jaren een populaire filler als alternatief voor ingrijpende cosmetische behandelingen. Maar wat maakt dit product nu eigenlijk zo bijzonder? Hier kort de top 5 voordelen van Sculptra op een rij:

 1. Natuurlijke en langdurige resultaten
  Het belangrijkste voordeel van Sculptra is dat het op een natuurlijke manier werkt. In plaats van de huid vol te spuiten met vulling, stimuleert het het lichaam om zelf meer collageen aan te maken. Dit zorgt ervoor dat het volume en de elasticiteit van de huid geleidelijk verbeteren. Bovendien blijven de resultaten vaak 3 jaar of langer zichtbaar, wat stukken langer is dan bij tijdelijke fillers.

 2. Minimaal zichtbaar
  Doordat Sculptra geleidelijk en van binnenuit werkt, zijn de resultaten ook nauwelijks zichtbaar als ‘geïnjecteerd’. Het geeft een naturel en jeugdig uiterlijk zonder dat anderen doorhebben dat je behandelingen hebt ondergaan. Geen zo nu en dan opfrissen zoals bij andere fillers dus.

 3. Geschikt voor alle leeftijden
  Met Sculptra kan eigenlijk iedereen vanaf 25 jaar een natuurlijke lift krijgen. Ook is het mogelijk om subtiele correcties aan te brengen of rimpels en groeven te verminderen. Je hoeft dus geen fanatiek aanhanger van anti-aging te zijn om je hiermee fris te voelen.

 4. Weinig bijwerkingen
  De kans op bijwerkingen is bij Sculptra erg laag. Soms kan het product lokaal iets opzwellen, maar verder klachten als jeuk, pijn of ontstekingen komen nauwelijks voor. Het is dan ook veilig voor vrijwel iedereen.

 5. Betaalbaar
  Vergeleken met ingrijpendere cosmetische ingrepen als een neus-, wenkbrauw- of gelaatslift is Sculptra relatief budgetvriendelijk. Voor een natuurlijk en langdurig resultaat is de prijs dan ook zeer redelijk.

Concluderend is Sculptra voor velen dan ook dé keuze voor een niet-invasieve anti-aging oplossing met alleen maar voordelen. Geen wonder dat het al jaren zo populair is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *