De kracht van PDO-draden: een natuurlijke lift voor je gezicht

In deze blog wil ik jullie graag meer vertellen over de PDO-draad behandelingen die wij aanbieden in onze kliniek The golden Glow. Als cosmetisch arts ben ik dagelijks gefascineerd door de kracht van deze niet-invasieve ingreep.

Wat zijn PDO-draden precies? Het zijn biologisch afbreekbare draden van polydioxanon die met een zeer dunne naald in de huid worden geplaatst. Hierdoor stimuleren ze het eigen collageenproductieproces van de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid weer strakker en voller wordt van binnenuit. Het resultaat is een verjongd en opgefrist gezicht met een gezonde, ontspannen uitstraling.

Wat ik zo mooi vind aan PDO-draden is dat vrouwen er natuurlijk blijven uitzien, alleen met een frissere glow. In tegenstelling tot sommige andere cosmetische ingrepen blijft het gezicht beweeglijk en ziet het er nooit strak of opgespannen uit. Bovendien is het een langdurige behandeling die ongeveer een jaar stand houdt. Dit maakt de investering extra de moeite waard.

Ben jij toe aan een natuurlijke lift voor je gezicht? In onze kliniek leggen wij alle opties graag uitgebreid uit. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wenst over PDO-draden of een andere behandeling. Wij helpen je graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *