Botox tegen overmatig zweten

Botox hyperhidrose behandeling voor de oksels

Voordat we uw oksels voorzien van een Botoxbehandeling plannen we een consult met u in. We nemen de behandeling door, zodat u weet wat u kunt verwachten. Verder bespreken we uw wensen en kijken we of dit de juiste behandeling is.

Daarnaast is het belangrijk dat uw oksels zijn geschoren zodat de arts de prikplaatsen goed kan aftekenen.

 

botox tegen overmatig zweten

Tijdens de Botox behandeling tegen zweten in de oksels

Nadat we de prikplaatsen afgetekend hebben, krijgt u 12-18 prikjes Botox per oksel. Dit wordt in het algemeen niet als pijnlijk ervaren, al verschilt de pijnervaring per persoon. Er is voor de behandeling van de oksels geen verdovingscrème nodig.

 

Na de Behandeling van uw Oksels met Botox

De Botox anti-transpiratie behandeling neemt ongeveer 20 minuten in beslag. U kunt direct na de behandeling uw normale dagelijkse activiteiten hervatten. Al binnen twee dagen zult u merken dat de transpiratie in de oksels afneemt. Na twee weken is het zweten maximaal verminderd.

Na de behandeling zult u gedurende 4 tot 6 maanden vrijwel geen last meer hebben van overmatig zweten. Het effect van een vervolgbehandeling kan tot 6 tot 12 maanden aanhouden.

Informatie over botox

Botox (botuline toxine) is vooral bekend geworden als middel tegen het wegspuiten van rimpels. Botox blokkeert het acetylcholine. Dit is een stof die de zenuwimpuls doorgeeft naar de spieren en ook naar de zweetklieren. Door het acetylcholine te blokkeren, functioneren de zweetklieren gedurende 4-6 maanden minder goed en neemt het transpireren gedurende deze periode sterk af.

WAT TE DOEN NA DE BEHANDELING?

  • Na de behandeling adviseren we om gedurende de eerste 4 uur niet plat te liggen of te bukken.
  • Vermijd gedurende de eerste 24 uur roken, alcoholconsumptie en intensieve lichaamsbeweging.
  • Bovendien raden we aan om gedurende 2 weken uit de zon te blijven en geen binnenbruining te ondergaan.
  • Vermijd ook sauna’s, spa’s en hammams gedurende de eerste 2 weken na de behandeling.

Veelgestelde vragen

Wat is botox

Botox, ook bekend als Botuline toxine type A, is een veelgebruikte merknaam voor de behandeling van rimpels. Het werkt door de overdracht van signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, waardoor de spierbewegingen die rimpels veroorzaken worden geremd. Na enkele maanden herstelt de spieractiviteit zich volledig en neemt het effect van de behandeling af.

Voor wie is face slimming

“Faceslimming is met name geschikt voor individuen die hinder ondervinden van gespannen kauwspieren en op zoek zijn naar verlichting. Bovendien kan de behandeling vaak leiden tot een slanker en smaller gezicht.

Hoelang blijft face slimming werken

Het resultaat van een faceslimming behandeling blijft doorgaans zichtbaar gedurende ongeveer 3 maanden. Na deze periode zal het effect van de spierontspanners geleidelijk afnemen. U bent dan uiteraard weer van harte welkom voor een vervolgbehandeling

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Een faceslimming behandeling omvat het injecteren van spierontspanners in de kaak. Dit resulteert in een minder actieve kauwspier, wat kan helpen bij het verlichten van tandenknarsen en spanning. Bovendien kan het bijdragen aan het verfijnen van het gezicht, waardoor het slanker en smaller lijkt.

Wat kan ik verwachten van The golden glow

Wij bieden uitstekende medisch cosmetische behandelingen,

ondersteund door eerlijk en professioneel advies.

Onze gekwalificeerde artsen nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en bieden aandacht aan wat jij werkelijk wilt bereiken.

We werken met veilige middelen en zorgen voor hygiënische behandelruimtes om jouw welzijn te waarborgen.

Jouw tevredenheid staat bij ons centraal.

Wat moet ik doen als er bijwerkingen optreden?

In geval van aanhoudende roodheid, pijn en zwelling, contacteer dan uw behandelend arts.

Werkt face slimming tegen tanden knarsen

Soms kan een faceslimming behandeling effectief zijn bij het verminderen van tandenknarsen. Door spierontspanners in de spieren te injecteren die verantwoordelijk zijn voor het knarsen, worden deze tijdelijk minder actief, wat kan leiden tot verlichting van de klachten.