Face Slimming In Amsterdam

FACESLIMMING BOTOX BEHANDELING

Bij The Golden Glow streven we naar het realiseren van uw persoonlijke, perfecte uitstraling. Voor ons is perfectie zeer subjectief, omdat het verweven is met uw unieke kenmerken. Uw persoonlijke perfectie is uniek en zal daarom het beste bij u passen. Met betrekking tot de faceslimming Botox-behandeling is ons doel om uw kaaklijn te verfijnen, waardoor een meer vrouwelijke V-vorm ontstaat. Bij The Golden Glow maken we gebruik van Botox, een spierverslapper. Onze gespecialiseerde teams injecteren deze relaxator in de kauwspier, verantwoordelijk voor de verbreding van uw kaak. De faceslimming Botox-behandeling verlicht de spanning in deze spier, waardoor deze niet langer zal samentrekken.

Face slimming

FACIAL SLIMMING BIJ TANDENKNARSEN

Een verhoogde belasting als gevolg van tandenknarsen of het klemmen van de kaken kan leiden tot een overmatige ontwikkeling van de kaakspieren. Dit kan resulteren in de eerder genoemde esthetische onbalans en andere ongemakken, zoals een klikkend geluid tijdens het kauwen en slijtage van de tanden. Een facial slimming behandeling richt zich niet alleen op het herstellen van de gezichtscontouren, maar biedt ook oplossingen voor deze problemen.

WAT IS EEN BREDE KAAK?

Een uitgesproken kaak wordt vaak gekenmerkt door een bijna vierkante vorm, wat voor sommige mensen wenselijk is vanwege de masculiene uitstraling die het gezicht krijgt. Wanneer u uw kaken stevig op elkaar klemt, kunt u de kracht van uw kaak voelen. Bij het bekijken in de spiegel zult u merken dat de spieren in uw kaak zich aanspannen, resulterend in een breder ogend gezicht en kaaklijn. Bij vrouwen kunnen sterke kaakspieren leiden tot een bredere kaak, waardoor het gezicht ook breder lijkt. De breedte van de kaaklijn wordt vaak genetisch bepaald en komt vaak voor bij mensen van Aziatische afkomst. Echter, een brede kaaklijn kan soms de esthetiek negatief beïnvloeden doordat de jukbeenderen niet volledig tot hun recht komen. Om dit te corrigeren, kiezen veel vrouwen voor The golden glow Botox-behandeling.

HOELANG DUURT HET VOORDAT U HET RESULTAAT ZIET bij face slimming

U zult de eerste resultaten binnen 3 tot 4 dagen na de behandeling opmerken. Deze resultaten zijn nog bescheiden in vergelijking met de uiteindelijke resultaten, die u binnen 14 dagen na de behandeling zult bereiken. Direct na de behandeling kan een licht prikkelend of gevoelloos gevoel optreden op de injectieplaats, wat volkomen normaal is en meestal binnen een dag verdwijnt. Mogelijk kunnen er kleine rode vlekjes ontstaan op de injectieplaats, maar deze zijn nauwelijks waarneembaar voor het oog. U zult direct na de behandeling weer toonbaar zijn. Na ongeveer 3 tot 6 maanden zal het effect van de behandeling afnemen en kunt u overwegen om de behandeling te herhalen. Het effect van de spierverslapper kan langer aanhouden bij herhaalde behandelingen, waardoor uw spieren geleidelijk minder gespannen worden.

WAT TE DOEN NA DE BEHANDELING?

  • Na de behandeling adviseren we om gedurende de eerste 4 uur niet plat te liggen of te bukken.
  • Vermijd gedurende de eerste 24 uur roken, alcoholconsumptie en intensieve lichaamsbeweging.
  • Bovendien raden we aan om gedurende 2 weken uit de zon te blijven en geen binnenbruining te ondergaan.
  • Vermijd ook sauna’s, spa’s en hammams gedurende de eerste 2 weken na de behandeling.
  • Het wordt ook afgeraden om gedurende de eerste 2 weken gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, te ondergaan.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van face slimming

Face slimming biedt als grootste voordeel dat het de spanning op de kaken vermindert, wat resulteert in een slanker gezicht en een strakkere kaaklijn. Bovendien kan deze behandeling in bepaalde gevallen helpen bij tandenknarsen.

Voor wie is face slimming

“Faceslimming is met name geschikt voor individuen die hinder ondervinden van gespannen kauwspieren en op zoek zijn naar verlichting. Bovendien kan de behandeling vaak leiden tot een slanker en smaller gezicht.

Hoelang blijft face slimming werken

Het resultaat van een faceslimming behandeling blijft doorgaans zichtbaar gedurende ongeveer 3 maanden. Na deze periode zal het effect van de spierontspanners geleidelijk afnemen. U bent dan uiteraard weer van harte welkom voor een vervolgbehandeling

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Een faceslimming behandeling omvat het injecteren van spierontspanners in de kaak. Dit resulteert in een minder actieve kauwspier, wat kan helpen bij het verlichten van tandenknarsen en spanning. Bovendien kan het bijdragen aan het verfijnen van het gezicht, waardoor het slanker en smaller lijkt.

Wat kan ik verwachten van The golden glow

Wij bieden uitstekende medisch cosmetische behandelingen,

ondersteund door eerlijk en professioneel advies.

Onze gekwalificeerde artsen nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en bieden aandacht aan wat jij werkelijk wilt bereiken.

We werken met veilige middelen en zorgen voor hygiënische behandelruimtes om jouw welzijn te waarborgen.

Jouw tevredenheid staat bij ons centraal.

Wat moet ik doen als er bijwerkingen optreden?

In geval van aanhoudende roodheid, pijn en zwelling, contacteer dan uw behandelend arts.

Werkt face slimming tegen tanden knarsen

Soms kan een faceslimming behandeling effectief zijn bij het verminderen van tandenknarsen. Door spierontspanners in de spieren te injecteren die verantwoordelijk zijn voor het knarsen, worden deze tijdelijk minder actief, wat kan leiden tot verlichting van de klachten.