Lanluma in Amsterdam

Wat is lanluma behandeling

Lanluma is een melkzuurfiller die collageen stimuleert, zowel geschikt voor het lichaam als het gezicht. Door het gebruik van Lanluma wordt de natuurlijke productie van collageen gestimuleerd, wat resulteert in een vollere, stevigere huid. Hierdoor worden fijne lijntjes minder zichtbaar en krijg je een accentuering van je natuurlijke rondingen, waardoor je huid er nog mooier uitziet.
 
Lanluma in amsterdam

Lanluma voor natuurlijk ronde, volle billen

Lanluma biedt niet alleen een perfecte oplossing voor het gezicht, maar kan ook worden gebruikt om je natuurlijke rondingen te benadrukken, zoals bij je billen. De Lanluma-behandeling voor je billen stimuleert de productie van collageen, wat resulteert in een toename van volume. Hierdoor worden je billen niet alleen steviger en ronder, maar krijg je ook een natuurlijker gevormd silhouet, waardoor je er nog mooier uitziet.

Resultaat van een lanluma behandeling

De effecten van de Lanluma-behandeling zijn langdurig en kunnen tot wel 2 jaar aanhouden, waardoor je langdurig van de resultaten kunt genieten. Het geleidelijke effect van de behandeling betekent dat de collageenstimulatie voortdurend blijft werken in je huid, wat resulteert in een natuurlijk ogende, stevige en stralende huid. Gedurende deze periode hoef je niets extra’s te doen, aangezien je huid van binnenuit rustig doorgaat met het proces. Om het beste resultaat te bereiken, raden we aan om gedurende de eerste 2 weken na de behandeling dagelijks 2 keer 10 minuten je huid te masseren. Hierdoor verspreid je de filler optimaal over het behandelde gebied, wat bijdraagt aan een nog mooiere uitstraling.

Waarvoor kun je de Lanluma-behandeling gebruiken?

 
Sculptra biedt een doeltreffende en langdurige oplossing voor rimpels en volumeverlies in de huid. Met Lanluma kun je niet alleen fijne lijntjes, rimpels en plooien verminderen, maar het is ook geschikt voor:
 
– Het opvullen van ingevallen slapen
– Versteviging van de kaaklijn
– Het vergroten van volume in de wangen
– Vermindering van cellulitis
– Toename van volume in de billen

Lanluma behandeling bij kliniek The Golden Glow

Voor een prachtig en natuurlijk resultaat is het cruciaal om de Lanluma-behandeling te laten uitvoeren door een ervaren cosmetisch arts. Bij The Golden Glow,  ben je aan het juiste adres. Samen met de arts bespreek je jouw wensen en bepaal je welke gebieden behandeld worden met de filler. De behandeling verloopt vrijwel pijnloos. Mogelijk kunnen de behandelde plekken na afloop nog wat gezwollen of gevoelig zijn, maar dit verdwijnt vanzelf. Je kunt direct na de behandeling je normale dagelijkse activiteiten hervatten.

De voordelen van Lanluma zijn:

 
1. Stimuleert de natuurlijke productie van collageen, waardoor de huid steviger en gelift wordt.
2. Biedt langdurige resultaten die tot wel 2 jaar kunnen aanhouden.
3. Geschikt voor zowel het gezicht als de billen, waardoor diverse esthetische verbeteringen mogelijk zijn.
4. Levert geleidelijke en natuurlijk ogende resultaten op.
5. Activeert het lichaam om zelf collageen aan te maken, in plaats van alleen op te vullen.
6. Effectiever dan Sculptra vanwege de kleinere en talrijkere moleculen.
7. De behandeling is vrijwel pijnloos dankzij lokale verdoving.
Afspraak maken
Lanluma before and after

Lanluma behandeling voor een gladde huid 

De Lanluma behandeling is ideaal voor het verkrijgen van een gladde huid of als aanvulling op een brazilian butt lift. Een bijkomend voordeel van deze behandeling is dat het de aanmaak van collageen in het lichaam stimuleert, wat resulteert in een gladdere huid. Dit maakt de behandeling bij The Golden Glow in Amsterdam bijzonder geschikt voor mensen met cellulitis. Hoewel de collageenproductie enige tijd nodig heeft om op gang te komen, wordt het optimale resultaat meestal na 3-6 maanden zichtbaar. Bovendien kan de Lanluma behandeling ook na een brazilian butt lift worden toegepast. Door gerichte injecties is het mogelijk om de nieuwe vorm van de billen verder te verfijnen, wat leidt tot een nog beter eindresultaat!

Veelgestelde vragen

Wat is Lanluma
Lanluma is een middel dat bestaat uit poly-L-melkzuur (PLLA), een bio-stimulerende filler die de aanmaak van collageen stimuleert. Collageen is essentieel voor een stevige en elastische huid, en heeft ook positieve effecten op de sterkte van haren, botten, spieren en gewrichten.
 
Tijdens een consult met de cosmetisch arts bespreekt u welk deel van uw lichaam u wilt behandelen. Bij een Lanluma-behandeling injecteert de arts de Lanluma in en onder uw huid, wat doorgaans vrijwel pijnloos is. Na de injectie kunt u enige zwelling of gevoeligheid ervaren, maar dit verdwijnt doorgaans vanzelf. Uw huid wordt steviger en krijgt een frissere uitstraling.
 
Het effect van een Lanluma-behandeling wordt geleidelijk zichtbaar door de toename van collageen- en elastineproductie na de injectie. Dit komt doordat uw lichaam van binnenuit de collageenproducerende cellen aanzet tot een hogere productie. Het effect van de Lanluma-filler houdt ongeveer 2 jaar aan. Voor optimaal resultaat wordt aanbevolen om gedurende 2 weken na de behandeling tweemaal daags gedurende 10 minuten de geïnjecteerde gebieden te masseren.
Hoe lang blijft Lanluma

circa 2-4 jaar

Waar wordt Lanluma voor gebruikt
Een Lanluma-filler kan worden toegepast op alle delen van de huid waar je meer stevigheid en een betere teint wenst.
 
Voor het gezicht biedt Lanluma V de volgende voordelen:
 
– Opvulling van ingevallen slapen
– Versteviging van de kaaklijn
– Meer volume in de wangen
– Een strakkere decolleté
– Zichtbare jukbeenderen
– Verfijning of vermindering van de neuslippenplooi
 
Naarmate je ouder wordt, neemt de collageenproductie af en verslapt de huid. Lanluma is ook geschikt voor:
 
– Meer volume in de billen
– Opvulling van ‘hip dips’ (inzinkingen in de heupen)
– Versteviging van de armen
– Een strakkere huid op de dijen
Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Nadat je bent binnengekomen en ontvangen, zullen onze artsen met jou in gesprek gaan over je wensen en welke behandeling het meest geschikt is. Vaak is het mogelijk om de behandeling direct uit te voeren. De behandeling met Lanluma V duurt inclusief het consult ongeveer een half uur.
 
Na de behandeling zal de arts en/of de praktijkassistent de huid reinigen en indien nodig eventuele blauwe plekken camoufleren met een speciale helende camouflagecrème. Als je dat wenst, kunnen we je ook advies geven over hoe je het effect van de behandeling het beste kunt behouden.
Wat kan ik verwachten van The golden glow

Wij bieden uitstekende medisch cosmetische behandelingen,

ondersteund door eerlijk en professioneel advies.

Onze gekwalificeerde artsen nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en bieden aandacht aan wat jij werkelijk wilt bereiken.

We werken met veilige middelen en zorgen voor hygiënische behandelruimtes om jouw welzijn te waarborgen.

Jouw tevredenheid staat bij ons centraal.

Wat moet ik doen als er bijwerkingen optreden?

In geval van aanhoudende roodheid, pijn en zwelling, contacteer dan uw behandelend arts.

Wanneer mag ik een herhaalbehandeling ondergaan?

Meestal blijft het effect van de behandeling ongeveer 2 jaar zichtbaar. Mocht u een aanvullende of een herhaalbehandeling wensen, volg dan het advies op van de arts.