PDO in Amsterdam

Wat is PDO draadlift behandeling

De PDO-draadlift, ook wel draadlift PDO genoemd, is een krachtige en relatief onbekende behandeling voor het verjongen van het decolleté. Hierbij worden biologisch afbreekbare hechtdraden, PDO-draden genaamd, gebruikt. Deze draden worden in de diepere huidlaag geplaatst en komen in verschillende varianten, waaronder gladde, gedraaide en draden met weerhaakjes. Ze hebben meerdere toepassingen, van het aanpakken van fijne lijntjes onder de ogen tot het realiseren van nauwkeurige liften.
 
pdo draadlift amsterdam before and after

De behandeling

 
Bij The Golden Glow in Amsterdam begint de PDO draadlift met gezondheidsverklaringen en foto’s. Na desinfectie van het gebied volgt verdovende crème. Met een dunne injectienaald plaatst de arts oplosbare hechtdraden die lichte prikjes geven, terwijl het draadtype en aantal nauwkeurig worden besproken. Deze draden hechten zich aan het onderhuidse weefsel, creëren gerichte spanning voor huidverstrakking en stimuleren de collageenproductie voor stevigheid. Ze lossen geleidelijk op en kunnen bij behoefte aangevuld worden. De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten, met mogelijk gebruik van verdovende gel (xylocaine/tetracaine) vooraf. Benodigde naalden/draden variëren per indicatie.

Resultaat van een PDO behandeling

De PDO draadlift gebruikt oplosbare draden die collageen stimuleren, wat resulteert in een zeer natuurlijk effect. Het fijne netwerk van kleine draadjes dat door artsen wordt gebruikt, zorgt ervoor dat de huid niet overmatig wordt opgespannen en uw natuurlijke uitstraling behouden blijft. Na verloop van tijd lossen de draadjes volledig op, terwijl de collageenstimulatie de huid verbetert in diverse gebieden, waaronder onderkin, kaaklijn, bovenlip, wang, neus-lippenplooi, kraaienpootjes, onder ooglid, voorhoofd, wenkbrauw en frons.

The golden glow in amsterdam voor een Pdo draadlift

als oplossing voor een oudere huid met rimpels. Deze behandeling maakt gebruik van oplosbare hechtdraden om fijne lijntjes en kraaienpootjes onder de ogen te behandelen, of om een nauwkeurige lift te bereiken. Naast andere behandelingsopties zoals botox, fillers of Prophilo injecties, biedt de Pdo draadlift een veelzijdige en effectieve benadering voor huidverbetering.

Waarom kiezen voor een PDO draadlift bij the golden glow?

Het natuurlijke verouderingsproces en blootstelling aan de zon kunnen leiden tot meer zichtbare lijnen op het decolleté. Met een PDO draadliftbehandeling kunt u op een niet-chirurgische wijze verjongen. Deze behandeling zorgt voor verstrakking en lifting van de huid, zonder de noodzaak van een ingrijpende facelift of operatie.

De voordelen van een PDO draadlift

De hersteltijd is kort, aangezien de gebruikte hechtdraden volledig oplossen. Bovendien stimuleert de behandeling uw eigen collageenproductie voor langdurige verbetering. Deze procedure is ideaal voor mannen en vrouwen tussen de 30 en 65 jaar.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wat is een draadjeslift PDO?

Een draadjeslift PDO is een lift met Polydioxanon draden die onderhuids worden ingebracht voor het stimuleren van collageen vorming.

Hoe lang houdt de werking van PDO draadjeslift aan?

De resorbeerdare draden lossen in 6 tot 8 maanden volledig maar de soft-lift blijft tot 2 jaar bestaan.

Wordt PDO volledig afgebroken door het lichaam?

Ja, PDO is biocompatibele en volledig afbreekbaar.

Kan PDO gebruikt worden met andere producten?

In de praktijk kan dit prima gecombineerd worden met andere behandelingen zoals toxine en fillers.

Is PDO voelbaar onder de huid?

PDO wordt onder de huid ingebracht en bij normale huid is dit niet voel- zichtbaar.

Welke bijwerkingen kunnen optreden?

Bijwerkingen, zoals lichte zwellingen of blauwe plekken kunnen optreden afhankelijk van het aantal aangebrachte draden.

Wat moet ik doen als er bijwerkingen optreden?

In geval van aanhoudende roodheid, pijn en zwelling, contacteer dan uw behandelend arts.

Wanneer mag ik een herhaalbehandeling ondergaan?

Meestal blijft het effect van de behandeling ongeveer 2 jaar zichtbaar. Mocht u een aanvullende of een herhaalbehandeling wensen, volg dan het advies op van de arts.