penisverdikking in amsterdam

Penisverdikking met filler

Door het injecteren van filler-gel onder lokale verdoving kan de schacht van de penis, buiten de zwellichamen, subcutaan worden verbreed. Dit resulteert in een zachte, aanvoelende verbreding die voornamelijk zichtbaar is in slappe toestand. De grootte en hardheid van de penis tijdens een erectie worden niet beïnvloed, aangezien deze worden bepaald door de zwellichamen. Meestal wordt er 10 ml filler geïnjecteerd, met de mogelijkheid tot aanvullende injecties enkele weken later indien gewenst. De filler verteert doorgaans onderhuids over een periode van twee tot drie jaar en wordt vaak na een jaar bijgevuld.

the golden glow

Vergroting van de eikel (glans)

Op de consultatie kan de omtrek van de eikel worden vergroot door middel van fillerinjecties. Dankzij het gebruik van verdovende zalf is de behandeling vrijwel pijnloos. Hierdoor kan de diameter van de eikel toenemen in verhouding tot de rest van de penis.

amsterdam botox en fillers

Resultaat van een penis vergroting behandeling

Het vergrotingseffect van de penis na injectie kan worden berekend op basis van de hoeveelheid filler die wordt gebruikt. Eén milliliter filler heeft een volume van één kubieke centimeter. Dus, bij injectie van 10 ml filler wordt de penis vergroot met 10 cm³, plus eventueel extra vocht dat wordt vastgehouden door de filler of omliggende weefsels. Het effect op de omtrek (en in slappe toestand de lengte) hangt af van de verdeling van de filler, de spanning van de dartosspier en de mate van erectie.

Penisverdikking met een collageen booster

Penisverdikking met een collageen booster biedt een niet-chirurgische oplossing voor mannen die streven naar een toegenomen omtrek van hun penis. De collageen booster, een biocompatibele en biologisch afbreekbare filler, wordt subcutaan geïnjecteerd om geleidelijk en natuurlijk volume toe te voegen. Dit resulteert in een vollere uitstraling en verbeterde tevredenheid tijdens seksuele activiteit. De procedure, uitgevoerd onder lokale verdoving, heeft minimale downtime en biedt langdurige resultaten. Ontdek hoe penisverdikking met een collageen booster uw zelfvertrouwen kan verbeteren en uw seksuele ervaring kan verrijken.

Penisverdikking met hyaluronzuur

Penisverdikking met een hyaluronzuur is een niet-invasieve optie voor mannen die streven naar een vollere penisomtrek. Hyaluronzuurfiller, wordt subcutaan geïnjecteerd om geleidelijk volume toe te voegen en een natuurlijke uitstraling te behouden. Deze behandeling resulteert in verbeterd comfort en zelfvertrouwen tijdens intieme momenten. Uitgevoerd onder lokale verdoving, biedt de procedure minimale downtime en langdurige resultaten. Ontdek hoe penisverdikking met hyaluronzuur uw seksuele ervaring kan versterken en uw zelfvertrouwen kan vergroten

Combinatie van hyaluronzuur en de collageen booster

Zowel het hyaluronzuur als de collageen booster bieden effectieve oplossingen voor penisverdikking, maar elk met unieke voordelen die kunnen bijdragen aan het bereiken van het mooiste resultaat. Een hyaluronzuurfiller, staat bekend om zijn vermogen om direct volume toe te voegen, waardoor direct zichtbare resultaten ontstaan. Aan de andere kant stimuleert de collageen booster de natuurlijke collageenproductie van het lichaam, wat resulteert in een geleidelijke, maar langdurige toename van de omvang. Door deze complementaire benaderingen te combineren, kunnen patiënten profiteren van zowel directe als langdurige verbeteringen, resulterend in een algeheel verbeterd esthetisch resultaat. Met de deskundige begeleiding van een ervaren cosmetisch arts kunnen de hyaluronzuur en collageen booster samen worden gebruikt om een optimaal en duurzaam resultaat te bereiken, waardoor patiënten een bevredigende esthetische en seksuele ervaring krijgen.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Zijn er hechtingen nodig

Er zijn geen hechtingen nodig. Er worden kleine gaatjes gemaakt door de naald om de vuloplossing in te spuiten.

Hoe lang duurt het voor dat ik de resultaten zie

Uw penis zal na de behandeling onmiddellijk dikker zijn, dankzij het vulmiddel dat aan de penis is toegevoegd.

Wordt PDO volledig afgebroken door het lichaam?

Ja, PDO is biocompatibele en volledig afbreekbaar.

Wanneer mag ik een herhaalbehandeling ondergaan?

Meestal blijft het effect van de behandeling ongeveer 2 jaar zichtbaar. Mocht u een aanvullende of een herhaalbehandeling wensen, volg dan het advies op van de arts.