Radiesse in Amsterdam

Wat is Radiesse

Radiesse, een langwerkend injecteerbaar huidvulmiddel, wordt gebruikt om zacht weefsel zoals gelaatsrimpels, plooien en contouren te verbeteren. Het bestaat uit calciumhydroxylapatiet microsferen in een waterige gel, die goedgekeurd zijn door de FDA. Het opvallende kenmerk van Radiesse is dat het niet alleen volumeverlies aanpakt, maar ook het natuurlijke collageen aanmaakproces stimuleert. Hierdoor herstelt het op duurzame wijze jeugdige volheid en contouren, wat resulteert in een frisse uitstraling die tot wel een jaar of langer kan aanhouden. Bovendien is Radiesse veilig, biocompatibel en volledig biologisch afbreekbaar. De combinatie van calciumpartikels en gelbasis zorgt ervoor dat het zowel de collageenproductie bevordert als een subtiel ‘filler’ effect geeft.

Behandeling in amsterdam

Het product wordt met een canule of kleine prikjes ingebracht, vaak na verdoving. Na de behandeling kan er wat zwelling zijn, die vanzelf afneemt. Verdoving kan vooraf plaatsvinden. Radiesse wordt met een canule of dun naaldje toegediend. Tijdelijke roodheid en zwelling na de behandeling zijn normaal en vervagen snel. Zwelling neemt meestal binnen twee tot vijf dagen af. De behandeling duurt gewoonlijk 15 tot 30 minuten..

Combinaties met Radiesse mogelijk?

Bij The Golden Glow in Amsterdam biedt Radiesse veelzijdige synergie met een scala aan andere beschikbare behandelingen. We staan klaar om je uit te nodigen voor een persoonlijk consult, waar we graag de tijd nemen om samen met jou de perfecte combinatie te bespreken die het beste aansluit bij de specifieke behoeften en doelen van jouw huid.

Het resultaat van Radiesse

Radiesse biedt effectieve huidverbetering, vooral na het 25e levensjaar wanneer collageenverlies leidt tot verslapping en volumeverlies. Geschikt voor anti-aging in gezicht en lichaam, inclusief cellulitebehandeling en volumeherstel in heupen/billen. Bij the golden glow in Amsterdam combineren we Radiesse met levensstijladvies voor optimale huidconditie. Resultaat van Radiesse is direct zichtbaar en verbetert gedurende weken, met effect tot 12-18 maanden.

kaaklijn verstrakken met fillers before and after
verstrakking kaaklijn met filler before and after
Waarvoor gebruiken we Radiesse

Radiesse levert direct zichtbare resultaten en stimuleert tevens de aanmaak van nieuw collageen, wat leidt tot langdurige effecten die tot 12 tot 18 maanden aanhouden. Het wordt toegepast om rimpels op te vullen en gezichtscontouren te verbeteren, waaronder het herstellen van gezichtsondersteuning, het versterken van de kaaklijn (ook bij mannen) en handverjonging. De effecten van Radiesse zijn aanzienlijk langdurig en kunnen verder verlengd worden met periodieke touch-up behandelingen. Deze behandeling kan uitstekend gecombineerd worden met andere procedures bij The golden glow in Amsterdam. De meest geschikte combinatie voor jouw huidtype en wensen wordt in een persoonlijk gesprek besproken.

afspraak maken

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van Radiesse aan?

Een behandeling met Radiesse blijft bij de meeste patiënten maximaal 12 maanden zichtbaar. De duur van het effect kan per persoon verschillen, afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl en spieractiviteit.

Is Radiesse een permanent implantaat?

Nee. Het product is afbreekbaar en wordt volledig door het lichaam opgenomen.

Kan Radiesse gebruikt worden met andere producten?

Fillers op basis van hyaluronzuur worden in de praktijk vaak gecombineerd met andere fillers of toxine.

Is Radiesse voelbaar onder de huid?

Het materiaal is mogelijk een korte periode, net na de behandeling, voelbaar. Na verloop van tijd voelt het behandelde gebied zacht en natuurlijk aan.
De stimulatie van het lichaamseigen collageen vergroot de sterkte van het weefsel waarneembaar.

Wat moet ik doen als er bijwerkingen optreden?

Contacteer in dit geval uw behandelend arts.

Wanneer mag ik een herhaalbehandeling ondergaan?

Meestal blijft het effect van de behandeling maximaal 12maanden zichtbaar. Mocht u een aanvullende of een herhaalbehandeling wensen, volg dan het advies op van de arts.