Skinboosters in Amsterdam

Naarmate we ouder worden, treden er tal van wijzigingen op in onze lichaamsprocessen, hoe goed onze genen ook zijn.
Dit heeft invloed op hoe we ons voelen, maar ook op ons uiterlijk. Het verouderingsproces van ons gezicht is hier een voorbeeld van.
Bij The Golden Glow wordt Skinbooster door ons arts op een zo veilig mogelijke manier uitgevoerd en waar er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve producten.
De meest bekende merken die in onze kliniek worden gebruikt zijn Boletero Revive, Restylane Skinbooster, RRS-inject® Skinbooster en Juvederm VOLITE Skinbooster.

Toepassing

Skinbooster wordt toegepast voor de slappe huid of rimpels in het gelaat, hals en decolleté.

Werking

Bij injectie van een filler op basis van hyaluronzuur wordt de rimpel opgevuld.
Na injectie wordt door vernieuwde hydratatie de huidkwaliteit verbeterd en het volume verlies in het gezicht hersteld.

Voor de behandeling

Voor de behandeling informeert de arts u over de behandelopties, het te verwachten effect, de voordelen en de risico’s.
Tijdens het gesprek zal de arts u vragen om een medische vragenlijst in te vullen. Uw medische toestand kan de behandeling als ook de resultaten beïnvloeden.
De arts stelt samen met u een individueel behandelplan op en laat u een toestemmingsformulier ondertekenen.
Tevens wordt u ingelicht over de voor-na zorg van de behandeling.

De behandeling

De injectable filler wordt in de huid geïnjecteerd d.m.v. een fijne naald om fijne lijntjes te voorkomen en de huidstructuur te verbeteren.
Een behandeling met injectables kan een licht ongemak of een lichte pijn met zich meebrengen tijdens de behandeling. Daarom kan een lokale verdoving (lidocaine crème) toegepast worden om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Deze verdoving kunt u nog enige tijd voelen.
Om te zorgen voor een gelijkmatig resultaat zal de arts de behandelde zone masseren, waardoor uw huid tijdelijk rood of gezwollen kan zijn.

Na de behandeling

Belangrijk om te weten:
a)Veel patiënten gaan direct na de behandeling verder met hun dagelijkse bezigheden. Volg hierover echter het advies van uw behandelend arts op.
b)Het is mogelijk dat u milde tot matige branderigheid of pijn voelt na een injectie. De behandelde plek kan zelfs gedurende een paar dagen na de behandeling nog gevoelig zijn.
c) Zwelling en verkleuring (roodheid of blauwe plekken) van de injectieplek is een veel voorkomende bijwerking van injectables.
d) Door een ijs- of koud kompres op de behandelde zone(s) te houden tijdens de eerste uren na de behandeling kunt u de omvang en de duur van de verkleuring en de zwelling enigszins beperken. Als de zwelling en de roodheid langer dan 5 dagen aanhouden, neem dan contact op met uw behandelend arts.
e) Na 24 uur mag u de behandelde plek voorzichtig reinigen en make-up dragen, tenzij de behandelend arts u anders vertelt.
f) Stel de behandelde plek in de eerste week na de behandeling niet bloot aan intense warmte (bijv. zon, solarium, sauna, etc.) of andere intense gezichtsbehandelingen.
g) Hyaluronzuur wordt na verloop van tijd geleidelijk afgebroken. Denk eraan dat de resultaten slechts van tijdelijke aard zijn.
h) Voor uw welzijn en esthetisch welbevinden raden wij u aan om 2 weken na behandeling opnieuw een controleafspraak te maken met de arts.

Behandelingsduur

Een behandeling duurt meestal een 30-tal minuten, maar is uiteraard afhankelijk van het aantal te behandelen zones en het consult.

Kwaliteit

Onze kliniek maakt uitsluitend gebruik van producten die CE (Consumenten Veiligheidsmarkering door de Europese Unie) zijn gemarkeerd en goedgekeurd door de FDA (Food Drug Administration).

Tarieven

Skinboosters 1 ml € 275

Klik hier voor onze prijzen >

afspraak maken

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van Skinbooster aan?

Een behandeling met Skinbooster blijft bij de meeste patiënten tussen de 6 en 12 weken zichtbaar. De duur van het effect kan per persoon verschillen, afhankelijk van leeftijd, huidtype en levensstijl.

Is Skinbooster een permanent implantaat?

Nee. Het product is afbreekbaar en wordt volledig door het lichaam opgenomen.

Kan Skinbooster gebruikt worden met andere producten?

Fillers op basis van hyaluronzuur worden in de praktijk vaak gecombineerd met andere fillers of toxine.

Is Skinbooster voelbaar onder de huid?

Het materiaal is mogelijk een korte periode, net na de behandeling, voelbaar. Na verloop van tijd voelt het behandelde gebied zacht en natuurlijk aan.
In een enkel geval kunnen kleine nodules ontstaan. Meld dit aan de arts als dit het geval is.

Wat moet ik doen als er bijwerkingen optreden?

Contacteer in dit geval uw behandelend arts.

Wanneer mag ik een herhaalbehandeling ondergaan?

Meestal vindt een herhaalbehandeling na 4 weken plaats. De effectiviteit is het grootst bij een herhaling van 3 behandelingen.
Mocht u een aanvullende of een herhaalbehandeling wensen, volg dan het advies op van uw arts.