Body fillers in Amsterdam

Hip dips

Ontdek de betovering van fillers voor hip dips in onze cosmetische kliniek in Amsterdam! Onze ervaren arts gebruikt strategisch geplaatste hyaluronzuurfillers om hip dips effectief weg te werken. Vergroot het volume, verzacht de overgangen en creëer prachtige lichaamscontouren, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt. Plan vandaag nog een consult in onze cosmetische kliniek voor schitterende resultaten. Vertrouw op onze expertise en passie voor esthetiek. Ontdek de mogelijkheden voor een vloeiendere heuplijn bij ons in hartje Amsterdam, op de Kerkstraat!

Billen

Tegenwoordig is het een trend om te streven naar de ideale lichaamscontouren, zoals de billen van Kim Kardashian. Een populaire procedure in dit kader is de Brazilian Butt Lift, ook wel bekend als BBL. Bij onze cosmetische kliniek in Amsterdam is het nu mogelijk om dit resultaat te bereiken zonder een operatie te ondergaan. Met lokale verdoving en injecties voeren onze ervaren cosmetisch artsen deze behandeling uit. Boost je lichaam met bilfillers in Amsterdam! Tijdens een consultatie met onze ervaren arts bespreken we jouw wensen. Na lokale verdoving worden de bilfillers zorgvuldig geïnjecteerd om de vorm en het volume te verbeteren. Voor deze behandeling worden hoogwaardige fillers gebruikt, zoals hyaluronzuur fillers en collageenstimulerende fillers met de hoogste kwaliteit en CE-certificering. Deze fillers hebben een levensduur van ongeveer 2 tot 2,5 jaar en worden op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Ontdek de mogelijkheden van bilfillers en maak een afspraak in onze cosmetische kliniek in Amsterdam, waar onze ervaren cosmetische arts Arvind Chigaroe werkzaam is.

Schaamlippen

Ontdek een jeugdige uitstraling met schaamlipverjonging in Amsterdam! Niet alleen in het gezicht is veroudering en volumeverlies merkbaar, maar ook in andere delen van het lichaam. In onze kliniek in Amsterdam maken we gebruik van fillers om veilig de schaamlippen op te vullen. Deze cosmetische procedure verstrakt de huid rond de schaamlippen en zorgt voor een verjongde uitstraling. Overweeg een consult met onze ervaren specialist voor nauwkeurige informatie en om te bepalen of deze procedure geschikt is voor jou.

Penis vergroting

Penisvergroting met fillers is een niet-chirurgische procedure die beschikbaar is in onze cosmetische kliniek in Amsterdam. Onze kliniek is gespecialiseerd in het gebruik van hyaluronzuurfillers om tijdelijk de omvang en lengte van de penis te vergroten. Onze gekwalificeerde arts voert de behandeling uit door de filler op een strategische plek met professionaliteit te injecteren, waardoor het volume toeneemt. Onze ervaren arts helpt je realistische verwachtingen te stellen. Raadpleeg onze specialist voor gedetailleerde informatie en om te bepalen of deze procedure geschikt is voor jou.

Afspraak maken