Reviews

Botox

★★★★★
Heel tevreden, Arwind is een zeer bekwame arts en het resultaat is geweldig
- Jeannette

Fillers

★★★★★
Ik ben fan!! Dr.Arwind is heel erg professioneel, vriendelijk en neemt vooral zijn tijd voor zijn cliënten. Ik ben heel goed geholpen door hem en ben heel erg blij met de resultaat voor mijn behandeling. Zijn praktijk is heel goed bereikbaar. Personeel is ook heel vriendelijk. Ik raad het iedereen aan, ik ben in fan.. en niet te vergeten de tarieven zijn ook heel goed.. kortom, GEWELDIG!
- Banafshe Veldhuisen

Fillers

★★★★★
Ik ben fan!! Dr.Arwind is heel erg professioneel, vriendelijk en neemt vooral zijn tijd voor zijn cliënten. Ik ben heel goed geholpen door hem en ben heel erg blij met de resultaat voor mijn behandeling. Zijn praktijk is heel goed bereikbaar. Personeel is ook heel vriendelijk. Ik raad het iedereen aan, ik ben in fan.. en niet te vergeten de tarieven zijn ook heel goed.. kortom, GEWELDIG!
- Banafshe Veldhuisen

Fillers

★★★★★
Ik kom al jaren bij Arwind en ben altijd zeer tevreden. Het is een professionele, vakkundige arts en hij is zeer vriendelijk.
- Dilek

Diverse

★★★★★
Ik ben al meer dan 10 jaar een cliënt en ik wil nooit meer anders. Prachtig gestylde kliniek waarbij hygiëne voorop staat! Arwind is persoonlijk, stelt je gerust, neemt de tijd, zet je in je kracht en zal altijd eerlijk advies geven. Als je in de stoel ligt ervaar je Professionaliteit in combinatie met een vleugje humor. Daarbij zijn de eindresultaten keer op keer uitmuntend.
- Lotta

Botox & fillers

★★★★★
Zeer fijne kliniek, zeer kundig, goed advies, resultaat heel natuurlijk, erg tevreden.
- Mandy

Toxine

★★★★★
Nette kliniek en fijne service van vriendelijke medewerkers.Tevreden met de resultaat.
- Elena

Skinbooster

★★★★★
Fijn bezoek gehad! Resultaten naar tevredenheid.
- Jayme

Toxine

★★★★★
De cosmetisch arts Arwind is aardig en heel ervaren in de Toxinebehandeling. De lokatie was goed bereikbaar en zag er prima uit.
- Lea

Toxine

★★★★★
Ik twijfelde erg om heen te gaan, maar hij nam al mijn onzekerheid af. Heel blij met het resultaat.
- Alied

Geef hier je eigen goldenglow ervaring door

Naam
Email
Behandeling
Waardering
Toelichting

Op de website kliniekervaringen.nl kunt u een review achterlaten over ons, onze bedrijf en de behandeling die u bij heeft ondergaan.

geef je review door