Ontdek de unieke voordelen van Ellansé in Amsterdam.

Dankzij de naadloze combinatie van PCL-microsferen met een CMC-gebaseerde draaggel begint Ellansé direct te werken. Het vult gebieden op die zijn aangetast door volumeverlies en stimuleert de collageenproductie. Na verloop van tijd degraderen de microsferen en blijven collageenstructuren achter. Deze structuren herbouwen en hervormen geleidelijk de gezichtscontouren, waardoor de jeugdige uitstraling van de huid wordt hersteld. Het effect is langdurig, waardoor de noodzaak voor herhaalde ingrepen wordt verminderd.

Waarvoor fillers gebruiken?

Naarmate mensen ouder worden, verliest het gezicht natuurlijk ongeveer 1% volume per jaar, vanaf de leeftijd van 25 jaar. Deze afname komt door de afbraak van collageen in de huid, wat resulteert in dunner en droger worden van de huid en het verschijnen van rimpels. Vulmiddelen worden voornamelijk gebruikt om deze verliezen te compenseren, maar het is van groot belang om het juiste vulmiddel te kiezen.

Ontdek Een Revolutionaire Huidtransformatie!

 
Waar hyaluronzuur slechts tijdelijke resultaten biedt, gaan collageenbiostimulerende producten een stap verder. Ze zorgen niet alleen voor snelle en opvallende verbeteringen, maar transformeren ook de kwaliteit van je huid op middellange en lange termijn. Dit betekent dat je niet alleen directe, maar ook blijvende resultaten kunt verwachten. Kies voor een huid die straalt, vandaag én morgen!

Begrijpen waarom fillers Belangrijk Zijn

 
Naarmate mensen ouder worden, ondergaat het gezicht een natuurlijk volumeverlies van ongeveer 1% per jaar, vanaf de leeftijd van 25 jaar. Dit verlies treedt op door de afbraak van collageen in de huid, wat resulteert in dunner en droger worden van de huid en het ontstaan van rimpels. Het belangrijkste doel van vulstoffen is om deze verliezen te compenseren. De keuze van de filler is echter cruciaal.