amsterdam botox en fillers

Indien u interesse heeft in de opties voor een halsrimpel behandeling in Amsterdam, nodigen wij u uit om een vrijblijvend consult te boeken. 

Afspraak maken

Wat zijn de behandeling methodes voor halsrimpels?

Belotero: Het geheim van Belotero schuilt in het gebruik van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die de huid soepeler, voller en veerkrachtiger maakt. Naarmate we ouder worden, neemt onze eigen aanmaak van hyaluronzuur af. Belotero biedt de mogelijkheid om dit tekort in specifieke gebieden te herstellen, waardoor rimpels en plooien moeiteloos worden opgevuld. Voor het behandelen van halsrimpels en het decolleté, maken we regelmatig gebruik van de Belotero skinbooster revive.
 
Radiesse: Radiesse is een filler op basis van calcium-hydroxylapatiet deeltjes, opgelost in een gel. Dit natuurlijke bestanddeel veroorzaakt geen allergische reacties. Radiesse stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, waardoor volumeverlies en huidverslapping effectief worden aangepakt. Deze behandeling is uiterst doeltreffend om de huid in de nek weer strakker te maken.

Het resultaat van een halsrimpel behandeling

 
Het volledige resultaat van de halsrimpel behandeling wordt optimaal zichtbaar na een periode van zes weken er worden meerdere cosmetische producten gebruikt om dit resultaat te bereiken. Denk aan Sculptra, Profhilo, hyaluronzuur, radiesse en botox. Het effect is van nature, wat resulteert in een gelijkmatige huid rond de hals en decollete. 
 
 
De impact van een behandeling met hyaluronzuur filler zal gedurende 6 tot 9 maanden aanhouden, terwijl een Radiesse filler je 9 tot 12 maanden genoegen schenkt. Het effect van sculptra kan 2 jaar aanhouden een jaarlijkse touch up met sculptra wordt aangeraden. De behandeling met botox houd 4 maanden aan met een herhaling van drie keer per jaar.  Hierna ben je welkom voor een opvolgende sessie. Als bijkomende optie kun je ook een combinatiebehandeling overwegen met andere delen van je gelaat, bijvoorbeeld een vloeibare facelift.

Nazorg na de halsrimpel behandeling

Gedurende de eerste 48 uur na de behandeling is het belangrijk om het behandelde gebied niet te masseren of te wrijven, tenzij anders aangegeven. Je kunt echter normaal blijven bewegen met je gezicht. Mogelijk ervaar je enige zwelling.  De zwelling zal geleidelijk afnemen na enkele dagen. Daarnaast adviseren we om gedurende 24 uur na de behandeling geen intensieve sportactiviteiten te ondernemen en gedurende 2 weken geen bezoek te brengen aan de sauna of zonnebank. Wees je bewust van de gevoeligheid van de behandelde huid voor UV-straling, aangezien dit het resultaat van de filler behandeling kan beïnvloeden.

Meestgestelde vragen

Wat is de reden achter een halsrimpel injectie?

Onze huid ondergaat continu stress als gevolg van onze gezichtsbewegingen, zoals glimlachen, wat onvermijdelijk resulteert in diepere rimpels in het gelaat, in combinatie met de natuurlijke verzwakking van de wangen. Door gebruik te maken van fillers kan volumeverlies in dit gebied gecorrigeerd worden. Dit heeft als doel om rimpels te verzachten en de frisse, jeugdige uitstraling van de huid te herstellen.

Welke stappen te nemen na een cosmetische ingreep?

Na een filler behandeling kan er enige roodheid of blauwe verkleuring optreden op de huid rond de behandelde gebieden van het gezicht. Deze lichte bijwerkingen vervagen gewoonlijk na 2-3 dagen. Over het algemeen vraagt de procedure weinig tot geen hersteltijd.

Wat gebeurt er met de fillers na de behandeling?

De fillers zijn samengesteld uit hyaluronzuur, een natuurlijke stof die van nature in het lichaam voorkomt. Na verloop van tijd zal deze stof op natuurlijke wijze in het lichaam worden afgebroken en oplossen.