Huidproblemen

De meest voorkomende huidproblemen als grove poriën en verslapte huid zijn het beste te behandelingen met een laserbehandeling. De Tixel-laser is het meest geschikt voor deze twee huidproblemen. Met gebruik van de Tixel-laser wordt de huid gereduceerd en tevens wordt de collogeen productie op gang gebracht.
Ook aandoeningen zoals acné, littekens, striae, pigmentvlekken, couperose en rosaceazijn goed te behandelen met de Tixel-laser. Afhankelijk van de ernst van deze aandoeningen, wordt dehoeveelheid laserbehandelingen bepaald. Aanvullend kunnen medische crèmes aangeraden worden om de huid te optimaliseren.

Huidproblemen behandelingen

Acne

Acne vereist een multidisciplinaire aanpak. Waarbij het gebruik van de Tixel-laser in combinatie met medische crèmes een aanzienlijke verbetering zal geven.

Littekens

Littekens worden aangepast door middel van de Tixel-laser. Het is een lang proces met goede resultaten, echter er zijn meerdere behandelingen nodig.

Grove poriën

Grove poriën worden in eerste instantie behandeld met de Tixel-laser, aanvullend met skinboosters wat er voor zorgt de huid goed gehydrateerd wordt waardoor de poriën minder zichtbaar lijken.
Een draadjeslift (PDO) zorgt voor een verhoogde collogeen aanmaak wat de huid verstrakt en de poriën daardoor vermindert.
Daarnaast zal voor ieder huidtype nog een specifieke peeling worden geadviseerd. Het blijft een multidisciplinaire aanpak.
Medische cremes zoals Retinol, vitamine A-zuur, hyaluronzuur geven aanvullend een aanzienlijke verbetering van de huid.

Striae

Met de Pixel-laser kan striae aangepast worden, echter niet volledig verdwijnen. Ook zijn er meerdere behandelingen nodig. De eerste behandeling zal duidelijk maken hoe de laser aanslaat en hoeveel behandelingen er vervolgens nodig zijn alsook kan dan ingeschat worden wat het resultaat zal zijn.

Couperose

Couperose kan door middel van de Tixel-laser worden aangepakt, dit geeft vaak een goed resultaat.

Verslapte huid

Een verslapte huid wordt in eerste instantie behandeld met de Tixel-laser, aanvullend met skinboosters wat er voor zorgt de huid goed gehydrateerd wordt waardoor de poriën minder zichtbaar lijken.
Een draadjeslift (PDO) zorgt voor een verhoogde collogeen aanmaak hetgeen de huid verder verstrakt.
Daarnaast zal voor ieder huidtype nog een specifieke peeling worden geadviseerd. Het blijft een multidisciplinaire aanpak.
Medische crèmes zoals Retinol, vitamine A-zuur, hyaluronzuur geven aanvullend een aanzienlijke verbetering van de huid.

Pigmentvlekken

Afhankelijk van de diepte van de pigmentvlekken kan gekozen worden voor een DAS-plasmalaser. Met deze laser kan gecontroleerd de diepte van de pigmentvlekken behandeld worden. Deze behandeling vindt bij voorkeur in de winterperiode plaats, omdat je het beste niet in de zon mag komen na deze behandeling. Het is een invasieve behandeling die een wat langer genezingsproces kan hebben en waarbij men rekening moet houden met korstjes die ongeveer na ongeveer een week eraf vallen.
De pigmentvlekken zullen echter volledig verdwijnen.
Na deze behandeling wordt een medische crème aangeraden om het resultaat behouden.
Voor oppervlakkige pigmentvlekken zijn medische crèmes zonder laser afdoende.

Rosacea

Rosacea kan verminderd worden door een behandeling met de Tixel-laser.