Medische noodzaak

Medische behandelingen met botox

Niet alleen voor esthetische doeleinden, maar ook voor medische behandelingen zoals hoofdpijn, overmatig zweten en tandenknarsen. Ervaar de expertise van onze kliniek met ervaren arts voor gepersonaliseerde behandelingen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de medische voordelen van botox in Amsterdam. Verbeter je gezondheid en welzijn terwijl je je uiterlijk verfraait.

Medische behandelingen

Hoofdpijn verlichten met botox

Behandeling met botox kan uitkomst bieden bij hoofdpijn, waarbij het onwillekeurig aanspannen van spieren een trigger is. Migraine, spanningshoofdpijn, computerwerk, zonlicht en stress-gerelateerde hoofdpijn kunnen worden behandeld door specifieke gezichtsspieren te injecteren en te ontspannen. Botox werkt als een spierverslapper om verlichting te bieden. Maak vandaag nog uw afspraak in onze cosmetische kliniek in amsterdam voor een migraine behandeling met botox.

Overmatig zweten behandelen met botox

Overmatig zweten onder de oksels kan verholpen worden door middel van botox. Botox zorgt voor een blokkade voor de zenuwen die de zweet klieren aanzetten tot zweet productie, waardoor het zweten stopt. Anders dan bij esthetisch gebruik van Botox blijft deze behandeling ca. zes maanden werken, waardoor het langdurige verlichting biedt van overmatig zweten. Maak vandaag nog uw afspraak in onze cosmetische kliniek in Amsterdam voor een behandeling van overmatige zweten met botox.

Tanden knarsen verlichten met botox

Tandenknarsen veroorzaakt niet alleen slijtage aan de kiezen en tanden, maar door overmatig gebruik van de kauwspieren neemt de spier in volume toe. Door de kauwspier met Botox te behandelen, wordt de spierspanning dusdanig verlaagd dat deze inactief wordt. Hierdoor is krachtig knarsen van de tanden en kiezen niet meer mogelijk en neemt na enkele maanden het volume van de kauwspieren af. Soms zijn er meerdere behandelingen achter elkaar nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Maak vandaag nog uw afspraak in onze cosmetische kliniek in Amsterdam voor een behandeling voor tanden knarsen met botox.