Profielverandering Kin en Neus

Fillers voor de kin en de neus

Binnen de cosmetische geneeskunde zijn er esthetische verhoudingen in het gezicht die beschouwd worden als mooie verhoudingen. Het zogenaamde PHI-masker, gebaseerd op de Gulden Snede theorie, vertegenwoordigt deze verhoudingen. Wanneer de verhoudingen in het gezicht uit balans zijn, kan dit leiden tot een minder mooie uitstraling. Gelukkig kunnen deze verhoudingen worden verbeterd met behulp van behandelingen met botox en fillers. Het is mogelijk om met botox de neus en de kin te versmallen en te liften. In onze cosmetische kliniek in Amsterdam kunnen onze deskundige specialisten je helpen bij het bereiken van harmonieuze gezichtsverhoudingen en het herstellen van een natuurlijke schoonheid met behulp van botox en fillers. Maak vandaag nog een afspraak in onze cosmetische kliniek  in Amsterdam voor kin/neus behandeling met fillers.

Correctie behandelingen

Profilering verbeteren van de kin met fillers en botox

Bij een teruggetrokken kin maakt de cosmetisch arts gebruik van fillers om volume aan te brengen, waardoor een projectie van de kin naar voren ontstaat. Voor een vooruitstekende kin gebruikt de cosmetische arts botox om de kinspier in volume te laten afnemen. De mate waarin het volume van de kin kan worden verminderd, hangt af van de mogelijkheid om de functie van de kinspier te verminderen. In onze cosmetische kliniek in Amsterdam kunnen onze deskundige specialisten je adviseren en helpen bij het bereiken van een gebalanceerd en harmonieus kinprofiel met behulp van fillers en botox-behandelingen. Maak vandaag nog een afspraak in onze cosmetische kliniek in Amsterdam voor een behandeling met hyaluronzuur filler of botox voor de kin.

Profiel verbetering van de neus met fillers

Bij neusprofilering kan zowel botox als filler gebruikt worden om verschillende esthetische correcties uit te voeren. Voor een het creëren van een rechte neusbrug gebruikt de cosmetisch arts een filler. Bij een stompe neus wordt zowel hyaluronzuur filler als botox gebruikt om een minder stompe en gelifte neus te creëren. Bij het ouder worden kan er botresorptie optreden, waardoor de neusbasis inzakt en breder lijkt. Om de oorspronkelijke vorm van de neus te herstellen, plaatst de cosmetisch arts een filler op de plek waar er botresorptie heeft plaatsgevonden. Maak vandaag nog een afspraak in onze cosmetische kliniek  in Amsterdam voor een rechte, smalle, gelifte neus met hyaluronzuur fillers.