Rimpels behandelen in AMsterdam

In de loop der tijd verandert het gezicht en verschijnen er rimpels. Het verouderingsproces ontstaat door meerdere oorzaken in het gezicht. Ten eerste treedt er botresorptie op waardoor het gezicht inzakt, ten tweede breekt het vet af in bepaalde gedeeltes van het gezicht, ten derde ontstaan er rimpels door het gebruik van gezichtsspieren, ten vierde treden er veranderingen op in het bindweefsel en in de laatste plaats neemt de productie van het hyaluronzuur en het collageenproductie af hetgeenhuidverslapping veroorzaakt.Alle hierboven genoemde veranderingen zijn verantwoordelijk voor rimpelvorming in het gezicht.Ook externe factoren (zoals zonlicht en luchtvervuiling) en genetische factoren zijn van invloed op rimpelvorming. Met injectables kunnen we rimpels verzachten en verminderen.

The Golden Glow is gespecialiseerd in injectables. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en/of stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult.

Rimpelbehandelingen

Fronsrimpels

Om de frons rimpel te behandelen maak de arts initieel gebruik van botox. Indien de fronsrimpel niet volledig naar wens is verminderd, kan gebruik worden gemaakt van een filler om het optimale effect te bereiken. Maar in de meeste gevallen is toxine voldoende. Het gebruik van alleen een filler (zonder toxinebehandeling) raad ik af, omdat het beoogde resultaat niet bereikt wordt.
niet.

Frons botox behandeling amsterdam

Kraaienpootjes

Om kraaienpootjes te behandelen wordt initieel gebruik gemaakt van toxine. Indien het effect niet naar wens is kan aanvullend gebruik gemaakt worden van een laserbehandeling. In sommige gevallen kan filler ook een uitkomst zijn.

behandeling kraaienpootjes met botox

Voorhoofdrimpels

Voor het voorhoofd is toxine de beste behandeling. In sommige gevallen kies ik aanvullend voor een filler om een optimaal resultaat te bereiken. Met een alleen fillers kan het resultaat teleurstellend zijn, omdat de spieractiviteit de filler kan beïnvloeden waardoor de rimpels zelfs dieper kunnen lijken.

voorhoofd rimpels behandeling met botox

Marionetlijnen

De marionetlijnen zijn demeest moeilijk te behandelen rimpelsin het gezicht. Het beste resultaat wordt behaald door fillers onder de jukbeenderen aan te brengen. Dit geeft een verbetering in zowel de marionetlijn als de neuslippenlijn. Bij het ouder worden neemt het volume onder de jukbeenderen af, waardoor deze lijnen ontstaan. Daarom geeft het optimaliseren van het volume het meest natuurlijke resultaat. In sommige gevallen kies ik aanvullend voor fillers en toxine bij de mondhoek zelf om het resultaat te perfectioneren. Echter alleen het gebruik van toxine en/of fillers direct bij de mondhoek zelf zal een onnatuurlijk resultaat geven.

marionetlijnen botox amsterdam
After marionetlijnen botox amsterdam

Rokerslijntjes

Rokerslijnen worden op drie opeenvolgende technieken aangepakt. Als eerste wordt gebruik gemaakt van toxine,dit alleen om de spieractiviteit te verminderen, waardoor de rimpel minder dieper worden. Met de Tixel-laser wordt de overtollige huid verwijderd en wordt tevens collageen aangemaakt. Voor de finishing touch wordt minimale filler gebruikt, vooral in de bovenrand van de lip, voor een natuurlijk resultaat.

Neuslippenlijn

Het meeste resultaat wordt behaald door de fillers in te spuiten in de neuslippenlijn. Ook het aanbrengen van volume onder de jukbeenderen kan een mooie aanvulling zijn.

Halsrimpels

Voor de horizontale rimpels die ontstaan door hyperactiviteit van de spieren in de hals wordt gebruik gemaakt van botox. Voor overtollige en slappe huid is de laser de meest geschikte behandeling.

Handrimpels

Voor mooie jonge handen kies ik voor de skinbooster. De skinbooster wordt gebruikt voor hydratatie van de huid waardoor de fijne rimpels verdwijnen.