Sculptra

Sculptra behandeling

Sculptra herstelt volume, verstevigt de huid en vervaagt lijntjes door natuurlijke collageenproductie te stimuleren. Ervaar een veerkrachtige, gladdere huid met de verjongende kracht van Sculptra in Amsterdam.

Gratis consult

Maak vandaag nog een gratis consult met onze cosmetische specialist in amsterdam.

Afspraak maken

Wat is sculptra

Sculptra, met natuurlijk poly-L-melkzuur, stimuleert collageenproductie voor minder rimpels. Meestal zijn 1-3 behandelingen nodig. Het herstelt volume en stevigheid, vooral in wangen en slapen. De filler gebruikt biocompatibel poly-L-melkzuur (PLLA) voor nieuw collageen. Langduriger en geleidelijker dan hyaluronzuur fillers, minder geschikt voor lippen of traangootjes. Opmerkelijk opbouwend effect na behandeling, met duurzame resultaten.

Resultaten van sculptra

Sculptra levert bijzonder natuurlijke uitkomsten op. Het proces verloopt geleidelijk en langdurig, wat de huid op natuurlijke wijze ondersteunt. Geduld is hierbij vereist, omdat de veranderingen niet onmiddellijk zichtbaar zijn. Deze geleidelijke aanpak zorgt juist voor een natuurlijke uitstraling doordat de transformatie in de loop van de tijd plaatsvindt, zonder plotselinge, opvallende veranderingen.
– Opvulling van ingevallen slapen
– Herstel van volume in verslapte wangen
– Liftende effecten voor traangoot en jukbeen
– Verzachting en afname van neus-lippenlijn
– Verbetering van een slappe kaaklijn
Sculptra behandeling voor en na
sculptra amsterdam

FAQ Sculptra

Hoe werkt sculptra

Het stimuleert collageen in diepe huidlaag, herstelt structuur en volume voor liftend effect. Opname in enkele dagen, collageenproductie na 4 weken. Gezicht vult geleidelijk op in 4 weken tot 3 maanden, vermindert rimpels, huid voelt voller en steviger.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Het collageen dat door de behandeling gestimuleerd wordt, behoudt zijn effect gedurende 2,5 tot 3 jaar.

Ik kom online verhalen tegen over collageenbultjes na sculptra, is dit gevaarlijk?

Het is ontworpen om diep in de huidlagen te worden ingespoten, wat gunstig is voor collageenontwikkeling. Onze deskundige artsen zijn bekwaam in de precieze uitvoering van Sculptra-behandelingen, waardoor het risico op collageenophopingen minimaal is.

Is het mogelijk om Sculptra te combineren met fillers en botox?

Elk van deze procedures heeft een uniek doel: ontspanning, volumeherstel of accentuering. Het kan effectief worden samengevoegd met deze behandelingen, wat resulteert in het behoud van uw natuurlijke uitstraling dankzij een gecombineerde benadering.