combi- Behandelingen

onze overige behandelingen

lipfiller before and after

 

Lipfillers

Droomt u van weelderige, perfect gevormde lippen die moeiteloos schoonheid uitstralen? Verlangt u naar subtiel extra volume om een natuurlijke uitstraling te creëren? Uw lippen zijn niet zomaar een onderdeel van uw gezicht; ze vormen de poort naar uw innerlijke schoonheid en zelfvertrouwen. Het verkrijgen van weelderige lippen is tegenwoordig een veelgevraagde esthetische wens, en daarom zijn lipfillers de ultieme oplossing voor degenen die streven naar tijdloze elegantie en zelfverzekerdheid. Ontdek de magie van lipfillers en geef uw glimlach de perfecte omlijsting die hij verdient.

jukbeenderen met filler

 

Jukbeenderen

Na verloop van tijd kunnen de jukbeenderen door veroudering hun volume verliezen, of van nature minder uitgesproken zijn vanwege variaties in huidstructuur en onderhuids volume. Fillers bieden een elegante oplossing om deze contouren te herstellen, wat resulteert in een jeugdige uitstraling met prachtig gedefinieerde jukbeenderen. Deze populaire behandeling biedt verbluffende resultaten, en voor extra flair is het overwegen van lip fillers ook een optie, waarmee je fraaie accenten aan je gezicht kunt toevoegen.

before and after neuscorrectie

 

Neuscorrectie

Een neuscorrectie met een hyaluronzuurfiller, gebaseerd op het lichaamseigen hyaluronzuur, biedt een effectieve oplossing voor het corrigeren van bobbels, deuken en andere neusonvolkomenheden. Onze ervaren arts is speciaal getraind om bijvoorbeeld een kromme neusrug of een bobbel in de neusbrug te corrigeren met behulp van fillers. De resultaten zijn direct zichtbaar en blijven meestal ongeveer een jaar behouden. Het is ook interessant om te weten dat zowel de oren als de neus ons hele leven blijven groeien, wat kan resulteren in een neuspunt die naar beneden zakt.

Volg ons op instagram

Latest News