Hamsterwangen en kaaklijn verstrakken

Hamsterwangen en kaaklijn verstrakken met botox

Er zijn voornamelijk vier hoofdoorzaken bij veroudering die hamsterwangen veroorzaken:

  1. Verslapping van de huid (vermindering hyaluronzuur, vermindering collageen)
  2. Vermindering van het onderhuidse vet (volume verlies)
  3. Verminderde functie van de spieren en ligamenten
  4. Botresorptie

Alle bovenstaande punten zorgen ervoor dat de hamsterwangen ontstaan, daarom is het vanzelfsprekend dat er meerdere behandelingen ingezet moeten worden om een mooi natuurlijk resultaat te behalen. Onze cosmetische arts is gespecialiseerd in het verstrakken van de kaaklijn en heeft zijn eigen manier om dit zo natuurlijk mogelijk voor elkaar te krijgen. Maak vandaag nog een afspraak in onze kliniek in amsterdam voor een botox behandeling om hamsterwangen weg te werken en de kaaklijn te verstrakken.

Verstrak behandelingen

Hamsterwangen verstrakken met botox

Tijdens het consult in onze cosmetische kliniek in Amsterdam wordt bepaald welk deel van het gezicht volume heeft verloren, en vervolgens wordt er een volume creërende filler gebruikt voor het aanbrengen van volume in de wangen of jukbeenderen. Een combinatie van de behandeling met het aanpakken van botresorptie in de kaakhoek kan een nog mooier resultaat geven, waarbij ook een volume creërende filler wordt gebruikt in de kaakhoek. Ook de mondhoeken en halsspieren worden behandeld met botox. Verder wordt doormiddel van een bio-stimulerende middel versteviging gegeven aan de huid. Dit allemaal resulteert in een strakkere kaaklijn. Maak vandaag nog een afspraak in onze cosmetische kliniek in amsterdam voor een botox en filler behandeling wat zal resulteren in het wegwerken van de hamsterwangen en het terugbrengen van de  mooie strakke kaaklijn.

Om de juiste verhoudingen in het gezicht te verkrijgen, kan gekozen worden om volume in de kaaklijn aan te brengen, waardoor een strakke contour in het gezicht kan worden verkregen. Een mooie rechte en volle kaaklijn geeft tevens ook een jeugdige uitstraling.