Volume verlies aanvullen

Volume verlies

Vaak komt er een moment dat u zich jonger voelt dan dat u eruit ziet. In de loop der tijd vermindert het volume in uw gezicht en treden contourveranderingen op als gevolg van botresorptie, vetafbraak, bindweefselveranderingen en verminderde productie van hyaluronzuur en collageen. Met behulp van fillers kunnen we volume terugbrengen op plekken waar dit verdwenen is en uw gezichtscontouren herstellen.

The Golden Glow, gevestigd in Amsterdam, is gespecialiseerd in botox- en fillerbehandelingen. Onze cosmetische kliniek voert alle behandelingen uit op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit botox en filler.

Volumeverlies behandelingen

Jukbeenderen behandelen met fillers

Door de jukbeenderen te accentueren met behulp van fillers kunnen de contouren van het gezicht aanzienlijk verbeterd worden: verstrakking van de kaaklijn, met een mooie volle uitstraling als resultaat. Onze keuze voor deze behandeling is een volume creërende filler. Afhankelijk van de leeftijd van de patiënt kan er gekozen worden tussen een hyaluronzuur filler of Radiesse filler. Indien er geen volume afname is in het gezicht, maar meer een verslapping is sculptra (een collageen aanmakende filler) de beste optie. Maak vandaag nog een afspraak in onze botox kliniek in amsterdam voor een kaaklijkn verstrakking met hyaluronzuurfiller, radiesse filler of Sculptra.

Wallen onder de ogen verminderen doormiddel van fillers

Wallen kunnen onderverdeeld worden in: vetwallen en vochtwallen. Tijdens het consult zal ik het type wal differentiëren voor de juiste behandeling. Voor vetwallen onder de ogen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hyaluronzuur fillers, waarbij we zachte fillers kiezen voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Vochtwallen zijn wat lastiger te behandelen met fillers. Voor deze behandeling is belangrijk om eerst volume terug te brengen in de wangen en de slapen, om zo een goede steun te geven aan de vochtwal. Als laatst is een laserbehandeling uitermate geschikt voor de behandeling van de wallen. In onze cosmetische kliniek in Amsterdam biedt cosmetisch arts Chigharoe op maat gemaakte oplossingen om wallen onder de ogen effectief te verminderen en uw jeugdige uitstraling te herstellen.

Ingevallen wangen

Voor ingevallen wangen wordt ook gekozen voor het aanbrengen van een volume creërende filler in de wang zelf. Deze behandeling verbetert de gezichtscontouren en zorgt tevens voor een frisse en uitgeruste uitstraling. In onze cosmetische kliniek in Amsterdam kunnen onze deskundige specialisten u helpen bij het herstellen van het volume in de wangen met behulp van fillers. Dit geeft een jeugdige uitstraling. Maak vandaag nog een afspraak in onze cosmetische kliniek in amsterdam voor een behandeling van de wallen onder de ogen met hyaluronzuur fillers

Volume verbeteren van de lippen met fillers

In onze cosmetische kliniek in Amsterdam kunnen onze deskundige specialisten u helpen bij het aanbrengen van volume in de lippen met behulp van lipfillers. Deze behandeling kan een prachtig resultaat opleveren, mits het past binnen de verhoudingen van het gezicht. Ontdek hoe wij uw lippen op een natuurlijke en esthetisch verantwoorde manier kunnen accentueren met lipfillers voor een jeugdige uitstraling. Maak vandaag nog een afspraak in onze cosmetische kliniek in amsterdam voor lipfillers met onze hoogwaardige hyaluronzuur fillers